Utkast: http://www.youtube.com/watch?v=eGh5nGxqDY4 jag ...

http://www.youtube.com/watch?v=eGh5nGxqDY4

jag vet inte hur man infogar videoklipp men här är i alla fall länken :D sofias malta film

Äntligen Fredag!

Såja, då var det fredag igen... dagarna på lovet flyger iväg... sedan ja skrev senast har vi nu hämtat alla tjejerna på centralen, sofia, hanna,moa, bea, emma :D
i onsdags hämtade vi bara skåningarna och de blev end ag full av skratt och minne från sommaren i malta!
självklart skulle vi visa tjejerna Göteborg , så vi började med att gatan upp genom arkaden, NK , kompassen och kungsgatan sedan tog vi vagnen upp till Vasastan och gick runt och flumma lite, vi visade också våran skola :D sedan gick vi och lunchade på café vasa. nachotallrik:D sedan mötte vi upp niclina, jesper, johannes och fredrik och gick runt och kollade lite till... de började närma sig kvällen och vi åkte hem och bestämde oss för att hyra lite filmer och köpa massa goodis ... väldigt bra film sokm vi för övrigt såg klart nästa morgon eftersom efter en minut in i filmen ringer Pirre och övertalar faktist 5 trötta tjejer att åka enda ut till Kössö... och vilken tur att vi gjorde det:) i stan mötte vi upp en hel bunt och tillsamans med 30 pers åkte vi förjan över och sedan var vi där hela kvällen , de va riiiktigt kul faktiskt.. sådana spontana saker blir nästan alltid mycket roligare !

Jag sov hos johanna och när vi vaknade nästa morgon var alla glada och pigga ? hahaha jag hann inte sova en blund till fören ja skulle iväg på handledar kurs me mammsen och pappsen . 3 och en halv timme!!!! tråkigaste kursen jag någonsin varit på.. men nu är det gjort i alla fall, så snart ska sarah ut på vägarna ! håll er hemma säger jag bara !

Nu är det Fredag och jag har lunchrast! jobbar på Maskin och marindelar idag ... städar några båtar som ska säljas imorgon. utomhus, sjuukt kallt !
mamma kommer snart och hämtar mig och kör mig in till stan där jag ska träffa hela gänget :D ikväll vill jag verkligen göra ngt kul, ladda för imorgon :D haha...  nej men någon härlig fest hade varit kul och inte på andra sidan stan för en gångs skull ...

förstår ni att våra älskade malta tjejor är här , de minnen och otroliga händelser som vi har med oss från malta är obeskrivliga :D jag ska se o jga är smart nog att ladda upp en film därifrån ...

Nu är det fredag så nu ska ja sättaigång :D 
 

i had the best time of my life







Arriverderci, puss och kram !

höstlov :D

nu har ja inte skrivit på ett tag, de va ju väldans bra start av mig.. men jag vill bara få ordning på allt först innan ja verkligen börjar satsa på det här :D det verkar så himla kul....

två dagar har gått på de efterlängtade höstlovet... och jag har absolut inte gjort någonting eller jo ja har umgåtts me mina älskade kompisar.. anna, johanna, frida , jesper, johannes , fredik , marcus mm :D dem e bäst ! jag har serriöst aldrig haft så kul men några andra människor !
nu finns det bara en kvar jag saknar vääääldigt mycket och det är min prinsessa MOA :D men ja löser det idag tror jag !

lovets höjdpunkt kommer ju bli när mina maltatjejor kommer hit ! vi ska hämta dem på stationen kl 12 imorgon.. dem är visserligen från Helsingborg och linköping men vi träffade dem på Malta ! vi har planerat in två fester, en stadsvandring och tre middagar :D de kommer bli superkul tror jag!


igår bestämde jag mig för att göra något väldigt konstigt..... de är så att jag har spelat basket i 9 år i år men den här hösten fick aldrig en riktigt bra start, jo de har gått bra i mellanåt men ja har knappt varit på hälften av träningarna och när jag väl är där vil jag att bara att tiden ska gå fort... ja tror jag behöver en paus eller kanske till och med något nytt !
om jag slutar nu kanske jag kommer inse hur mycket jag saknar basketen... men i alla fall så kan ja inte dö nyfiekn jag msåte prova på ngt annat.. inte så att jag ska börja spela fotboll lixom haha! men ett gymkort låter intressant !
ett gymkort där både spinning, annan gruppträning och gym ingår vill jag ha ! funderar på friskis och svettis eller sportlife
jaja, de kommer ta ett tag att spara ihop pengar till det iom att mamma blev vansinnig för att hon precis betalt min medlemsavgift på 1500 kr så kanske måst spela klart den här terminen får prata me mina tränare...

pengar pengar pengar, jag såg mamma mia igår btw, the movie.. matrialet var ju inte de bästa dock , min granne hade varit i Kina så fick jag den! så jag tror faktist att jag ska gå och se den på bio med , lätt värt det !

jag måste verkligen börja jobba, ja behöver pengar... vart ska man lämna in cv ? och allt sånt.. ja jobbar hos pappa men ja måste hitta ngt anant nu!

JAJA, NU SKA JA INTE SITTA HÄR OCH HÄCKA MER  !  ut på en liten promme skulle sitta fint !

see you later !

Woho!

Hejsan hejsan!
Nu är det så roligt att jag har faktiskt skaffat mig en blogg! inspired by Olivia ! jag måste medge att det känns lite småkonstigt att skriva såhär, men jag antar att man kommer in i det!

jaha, vad ska ja då skriva om? jo allt mellan himmel och jord som jag precis sa till min pojkvän Jesper:P nej men sånt som kretsar kring mig som roliga händelser, mode, känslor, kompisar och intressen :D det som faller mig in helt enkelt..
nu har ja suttit framför datan riktigt länge men eftersom jag är sjuk tycker jag att jag får unna mig det! snart är det hörstlov och de är bara lite småsaker kvar i skolan nu, sjukt skönt !
så nu ska ja ner o sova :) imorgon blir det plugg och städning...

tack Olivia för all hjälpen ikväll :)

puss o kram , S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0